Ledige lejligheder nær Odense Havn – Find lejligheder og lejeboliger her

 

Historikken går langt tilbage, når det gælder Odense Havn. Den har i mange år fungeret som industrihavn. Som tiden og tingene har ændret sig, har området ændret karakter.

I dag er området præget af en udvikling inden for kulturelle tilbud. Hvilket også gør det til et attraktivt sted både at bo og bruge sin fritid. Det får du mulighed for med vores lækre boliger. Huslejen starter fra 7.695 kr. pr. måned. ekskl. forbrug. Et depositum på 3 måneders husleje.

Bo i skønne omgivelser i et område der har været igennem en kæmpe udvikling

Brænder du for at have kort afstand til bylivet under studietiden. Så er en af disse lejligheder en oplagt studiebolig for dig, der skal læse i Odense.

Du er meget tæt på Banegården, men ligeledes er du tæt på Byens Bro, som er en hovedfærdselsåre for fodgængere og cyklister. Broen knytter byområdet sammen med havneområdet og skaber let adgang imellem de to.

Lige ved siden af ejendommen finder du Storms Pakhus. Her er der madboder med spændende retter, barer og events. Det perfekte sted at hente aftensmad, hvis du ikke lige orker madlavningen. Det er også et hyggeligt og centralt sted at mødes med venner til en drink eller et hyggeligt måltid.

Nye lejligheder ved Odense Havn – flotte, indbydende og moderne

I boligerne er der lagt vægt på godt lysindfald, gode materialer samt et funktionelt og nutidigt interiør.

Kan du lide at bo lyst og lækkert, er dette det helt perfekte sted til dig. Kan du lide interessante aktiviteter, er Byens Ø, et spændende sted at tage hen. Her kan du lave spændende aktiviteter med vennerne, f.eks. beachvolley eller spille en omgang fodbold på Fodboldfabrikken? Eller på egen hånd prøve kræfter med street fitness, helt kvit og frit.

}

Telefontider:

Alle ugens 7 dage fra kl. 08.00 til kl. 22.00

Vil du ringes op?

Indbydende 3-værelses lejlighed til leje ved Odense Havn – Nutidige og delevenlige

Vores ledige lejligheder i Odense er oplagte til at dele. De er nemlig smart indrettet med to værelser af lige stor størrelse. I boligen finder du et lækkert badeværelse samt køkken med tilhørende opholdsområde. Der er plads til både privatliv og fællesskab. Sommeren kan nydes på den lækre altan eller på en af de store fælles tagterrasser, der er at finde i bygningen.

Har vi vakt din interesse i vores lejligheder nær Odense Havn? Kontakt os for flere informationer om en 3-værelses lejlighed

Er du interesseret i at bo i en af de skønne boliger til leje på Ejlskovsgade? Og nyde at have bopæl og daglig gang i et af de mest spændende områder i Odense? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne uforpligtende mere om boligerne, området og alt den praktiske info, du kan have brug for at vide.

Vi kan kontaktes telefonisk på tlf. 66 126 127, via mail eller igennem kontaktformularen her.