Lejebolig i Odense C – Ledige boliger til leje – Elegante og moderne

NEXT TO… stort set alting. Ejlskovsgade 15, 5000 Odense C er meget mere end bare boliger. Det er et helt unikt sted grundet den gode beliggenhed. Placeret imellem Odense Centrum og Havnen, har du kort afstand til alle de fede steder.

Ønsker du en 3-værelses lejlighed igennem os, starter prisen fra 7.700 kr. ekskl. forbrug pr. måned. Dertil kommer depositum i form af 3 måneders husleje og 1 måneds forudbetalt leje.

Privat boligudlejning i Odense

Nyder du at bo i nærheden af hvor alt sker? Så er dette den optimale placering for dig. Kan du lide at benytte dig af byens mange tilbud, får du det næsten ikke tættere på, samtidig med at du stadig er i et mere roligt område.

Nær ejendommen ligger Storms Pakhus – Odense Street Food. Her er både spændende mad, events og en oplagt atmosfære til hyggelige stunder. Byens Ø finder du også i nærheden, med mulighed for en masse spændende fysiske aktiviteter. Og Byens Bro forbinder nemt og hurtigt området med Odense Centrum – hvad end du er gående eller på cykel.

Kan du lide en dukkert? Så finder du også det lækre Havnebad lige i nærheden. Der er stort set åbent året rundt og entréen er gratis. Så hvis du er typen, der elsker en frisk morgendukkert eller et sted at køle dig ned på de varmeste sommerdage, er dette lige stedet for dig.

 

Dejlige boliger til leje med god beliggenhed – vi har jævnligt ledige lejeboliger

Med 64 nybyggede lækre lejligheder i Odense C til rådighed, kan du være heldig, at der også pludselig er en lejlighed ledig til dig.

Ser du en lejlighed du er interesseret i, skal du skynde dig. Vi har ikke venteliste – det er først til mølle.

}

Telefontider:

Alle ugens 7 dage fra kl. 08.00 til kl. 22.00

Vil du ringes op?

Få en lækker studiebolig – oplagt til at dele og spare på pengene

Boligerne er det oplagte valg til de lejere der f.eks. studerer og gerne vil mindske boligposten i SU-budgettet. Søger du en studiebolig i Odense, er her en god mulighed.

Med to soveværelser af samme størrelse, kan I være to om at dele lejligheden og begge have et lækkert værelse. I lejligheden finder I også et flot nyt køkken, nyt badeværelse og et lille opholdsområde. Alle lejligheder har også tilhørende altaner, som er superlækre i sommerperioden.

Skal der inviteres en større flok over til hygge, kan i frit benytte en af de store fælles tagterrasser der også hører til boligen.

Søg og find lejebolig her – Kontakt os for flere informationer om vores boliger til leje i Odense C

Hos os koster det ikke en krone at søge bolig. Er du interesseret og ser du vi har en ledig lejlighed, hører vi gerne fra dig. Vent ikke for længe da det hurtigt forsvinder.

Ring og hør nærmere på tlf. 66 126 127. Du kan også fange os på mail eller igennem kontaktformularen her.