Lækre delevenlige 3 værelses lejligheder i Odense C i nærheden af Odense Havn – Søg lejlighed til leje her

At være ung er både spændende og udfordrende. Der sker mange ting omkring en hele tiden. Der er mange events og sociale arrangementer, man gerne vil deltage i. Samtidig skal der være økonomi til det hele. Det kan være en svær balance.

Boligposten er en stor udgift for den unge. Men betydningen af beliggenheden vægter også højt. NEXT TO kan være løsningen. Vores skønne boliger til leje er både delevenlige og studievenlige – og så ligger de ovenikøbet tæt på alt, du har brug for.

Huslejen er kun 7.700 kr. pr. måned ekskl. forbrug. Dertil kommer depositum på 3 måneders husleje.

 

Studielejlighed og ungdomsbolig ved Odense Havn uden tidsbegrænsning

Nogle studieboliger skal fraflyttes kort tid efter endt studie. Det skal du ikke her. Du kan sagtens blive boende med din roomie, kæreste eller alene. Og du kan naturligvis også bo her, selvom du ikke er studerende. Har du f.eks. fået dit første job, vil du også let kunne tage offentlig transport til din arbejdsplads, fra banegården lige i nærheden. 

5 gode grunde til at bo i en lækker bolig på Ejlskovsgade

Der er rigtige mange gode grunde til at have sit hjem i netop dette område. Her har vi blot udvalgt nogle af dem:

  1. Tæt på Banegården, Storms Pakhus, Odense Havn, Odense Centrum, Byens Bro m.fl.
  2. Lækker bolig til en fair pris
  3. Stor fælles tagterrasse
  4. Egen altan
  5. 3-værelses lejlighed med 2 værelser i fornuftig størrelse
Studiebolig Odense Havn
}

Telefontider:

Alle ugens 7 dage fra kl. 08.00 til kl. 22.00

Delevenlig lejlighed der får dine penge til at række længere

Måske andre er i samme båd som dig og leder efter en bolig til en fornuftig pris? Så er disse 3-værelses lejligheder i Odense det oplagte valg at flytte ind i sammen. Måske er I et studerende eller måske et kærestepar, der kan bruge det ene værelse til kontor og det andet til soveværelse?

Mulighederne er mange med disse boliger. Men ved at dele den med andre, holdes de faste udgifter nede. Da ejendommen er ny – fra 2021 – er den også i energimærke A. For dig betyder det, at du kan holde udgifterne til opvarmning meget langt nede.

Find ledige lejligheder i Odense C

Ejlskovsgade 15 byder på den oplagte lejlighed til studerende, de unge eller ret beset til mange. Ejendommen fungerer særdeles godt og der er plads til fællesskab og så er du desuden rigtig tæt på det hele.

Placeringen gør det let at komme til f.eks. SDU eller andre uddannelsesinstitutioner. Samtidig er Odense en meget cykelvenlig by. Tager du turen over Byens Bro – som ligger lige i nærheden – er du let og hurtigt helt inde i byens centrum.

Orker du ikke at lave aftensmad? Så har du næsten lige ved siden af, al verdens lækkerier inde i Storms Pakhus. Her kan du også mødes med venner til en god øl eller drinks, inden turen går videre i byen. Sidst men ikke mindst, så er afstanden til budgetvenlige supermarkeder også overskuelig.

Vil du ringes op?

Søger du en ledig studiebolig ved Odense Havn? Så kontakt os

Synes du lejlighederne og området ved Odense Havn er lige så tiltalende, som vi gør? Og har du brug for at høre mere om vores 64 lejligheder? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kan træffes på tlf. 66 126 127. Du kan ligeledes sende en mail eller skrive til os igennem kontaktformularen her.

Du finder boligerne centralt i Odense C på Fyn her.